torsdag 28 oktober 2010

Halvtid

Hej alla vänner i Långörasläkten.


Ja, nu har Er styrelse snart suttit halva mandatperioden, tänk att tiden går så fort.

Vi träffas regelbundet och har valt att lägga våra möten på Alamedan, en av Karlskronas äldsta paradgator, och vi har nöjet att där få utnyttja KFUM/KFUK:s ståndsmässiga lokaler.
Det känns som om läget i vår förening nu är stabilt, och vi kan med glädje konstatera att föreningens ekonomi sköts på oklanderligt sätt av Mats C. Vår externa revisor Olausson har inget att klaga på . Våra webbisar Brita och Anna-Carin gör storstilade insatser och hemsidan är väl värt ett besök.
Våra nestorer i föreningen Bertil P, Arne O och Sture K jobbar enträget på. Inom kort skrivs det historia i Föreningen Långöra Släkten - 15000 st. Kraakättlingar - har snart upptäckts. Ett stort tack till er alla för att ni orkar att föra Hjalmar Berglunds livsverk vidare.

Som Ni alla vet är missionshuset på Långören i stort behov av renovering, varför styrelsen har beslutat skänka Långörens hembygdsföreningen 15000:- för ändamålet. Jag vill även passa på att rikta ett tack till Er medlemmar för de generösa bidrag och gåvor som inkommit till föreningen via vårt senaste släktbrev.

Jag hoppas att Ni läser och begrundar släktbrevets innehåll - vi i syrelsen vill påminna om att det är bara vi tillsammans, medlemmar i släktföreningen, som kan bestämma vår förenings vidare öden. Finns det tankar om vår förening, vår verksamhet, en önskan att få hjälpa till med föreningsarbetet, vill jag än gång be Er ta kontakt med styrelsen. Vi i styrelsen är till för Er medlemmar, inte tvärtom.

Utan att vilja upplevas tjatig, vill jag avslutningsvis åter informera Er om att vår förening saknar en valberedning inför vårt stundande släktmöte på Långören sommaren 2012.

Karlskrona i oktober 2010

Peter Andersson

1 kommentar:

Bertil sa...

Vi besökare på bloggen önskar dej och styrelsen all framgång i arbetet.