tisdag 26 april 2011

Det har vänt!

Bästa släktingar.


I skrivande stund har en underbar påskhelg avslutats. Vi hade fint besök, Annika och jag, då våra båda pojkar med flickvänner besökte oss och fick välbehövlig vila från högskolestudier.
Långfredagen innebar en alldeles förträfflig lunch ute på den oerhört fagra Ytterön, där nu våren och försommaren verkligen står för dörren. Vi hade tänkt att i år slå badpremiärrekordet, men även om havet var aldrig så blått var det ändå lite för kallt, 10 grader. Nej, första doppet får nog vänta ett tag.
Styrelsen har träffats nyligen och årets släktbrev håller på att formuleras. I detsammma biläggs information om en av sommarens höjdpunkter, nämligen släktträff med båttur, lunch, föredrag och rundvandring på Långören. Vi hoppas på stort gensvar och vidare information kommer att ges via släktbrevet.
Vi kommer att under vår båttur försöka initiera en diskussion om framtiden för föreningen. Nya initiativ och krafter behövs och vi ser det som mycket viktigt att ett samtal om detta sker redan i år. Inför släktmötet 2012 vill vi kunna presentera våra tankar och förhoppningsvis en slagkraftig föreningsstyrelse.
Nu väntar arbete på sjukhuset fram till Valborgs och 1:a maj helgen och det är då det får ske,
ett dopp i havet mellan Ytterön och Långören.

Vänliga släkthälsningar:
Peter

Inga kommentarer: